Érdeklődnék spd cipőt használóktól. Találkoztatok-e már olyannal, hogy a cipő talpa az spd-nél nyomja a talpat? Nekem a bal lábamnál nyomja az spd már 20km után. Van erre valami megoldás? Előre is köszi.
Érdeklődnék spd cipőt használóktól. Találkoztatok-e már olyannal, hogy a cipő talpa az spd-nél nyomja a talpat? Nekem a bal lábamnál nyomja az spd már 20km után. Van erre valami megoldás? Előre is köszi.
@rcs2003: Sziasztok! Pont ebben a témában keresgéltem... Mavic spd cipő kb. 10km után elkezd zsibbadni a talpam (korábban sima taposó pedálnál sportcipővel kicsit később kezdett el zsibbadni de ott csak rázogattam egy kicsit és elmúlt itt ugye ez nem játszik mert nincs kedvem oldani, kapcsolni a cipőt). Nem húzom szorosra. Üléspozíciónál mire gondoltál? Üdv R.
@rcs2003: Köszi a választ. Akkor majd állítgatom, majd csak jó lesz :)
Helló! Én már találkoztam a jelenséggel. Üléspozíció és a stopli ide-oda rakosgatása(előre-hátra-jobbra-balra) lassan, de megoldotta. Ez lehet egy gyors beállítás, ugyanakkor lehet egy fél évig tartó mizéria. (Pont mint a nyeregbeállítás) Nagyon fontos emellett hogy a cipőt soha ne húzd szorosra, legyen a lábfejnek egy kis lötyögése, mozgástere benne.