Üdv!
Az elmúlt időben azt vettem észre, hogy az átütőtengelyes első agyam kotyog. A hagyományos golyós agyakat szétszedtem, kitisztítottam, bezsíroztam, de ezzel nem igazán tudok mit kezdeni. Van erre megoldás, vagy új agy kell ilyenkor?
Üdv!
Az elmúlt időben azt vettem észre, hogy az átütőtengelyes első agyam kotyog. A hagyományos golyós agyakat szétszedtem, kitisztítottam, bezsíroztam, de ezzel nem igazán tudok mit kezdeni. Van erre megoldás, vagy új agy kell ilyenkor?
@preszes: de ha kotyog az agya a srácnak ki kell cserélni a csapágyakat, hiosz magától meg zsirozástól nem fog megszünni :-D akkor te szerencsés vagy :-) nekem hamar kikotyogósodott :-( és hidd el...szar csapágyak vannak benne ;-) elég ha elolvasod az itteni véleményeket..vagy megkérdezel pár nagyobb bringaszervizt
@bundasalma: nem szarok azok a gyári csapágyak, legalábbis én évek óta nyúzom és semmi bajuk, a lényeg hogy legyen bennük zsir és nem fognak elkopni soha az életbe, amivel vigyázni kell az a magasnyomású mosó (benyomja a vizet és kikezdi a csapágyat) ha erre odafigyeltek örökélet :)
ha kicseréled a szar gyári csapágyakat, akkor meg fog szünni../ ha kiveszed a régi csapágyakat érezni fogod rajtuk mekkora holtjátéka van oldalirányba ez okozza a kotyogást/ nekem is kotyogott, de miután cserélve lett azóta semmi baja
A csapágyakat ellenőrizd! Más nem nagyon tud benne lötyögni, de mivel iparis, így ennek is kicsi az esélye!