Sziasztok! Kérdésem: Hogyan lehet szétszedni ezt a típusú agyat! Kazetta testet leszedni, aztán azt szétszedni, hogyan lehet? Csapágyaktól nem férek hozzá azokat hogyan tudom kivarázsolni a helyéről?
Sziasztok! Kérdésem: Hogyan lehet szétszedni ezt a típusú agyat! Kazetta testet leszedni, aztán azt szétszedni, hogyan lehet? Csapágyaktól nem férek hozzá azokat hogyan tudom kivarázsolni a helyéről?
@Bose401: letekerekred a kónuszukat és a tárcsa felől megütögeted a tengelyt aztán elvileg ki kell jönnie a kazettának.
@kicsi: Szia! Utána hogyan tovább? Szintén a kazetta testet szeretném leszedni, csak nem tudom ezek után mi a következő lépés. Köszi a választ!
melyik oldalról ütötted? Kazettatest felől kisebb csapágyak vannak, így a kisebb felől a nagyobb felé kell ütni. Tehát a kazettatest felőli végét püföld.
Nos... ma nekiáltam hogy szétszedjem. letekertem mind két oldaról a "kónuszt" és mind a két oldalt a csapággyal találkoztam mint vártunk. gumikalapáccsal elkezdtem ütögetni a tengelyt de meg sem mozdult hogyan tovább? :D gyors záras az agy
Egyik oldalt ráfogsz a kónuszra, másik oldalt pedig a kazettatest mellett lévő anyára!Leszeded a kónuszt és az anyát, aztán le tudod húzni a kazettatestet!Nem nagy cucc! Van benne 3 kalapács és egy c rugó,a mi a helyén tartja a kalapácsokat!
a tengelyt kiveszed, ha nem jön, akkor gumikalapáccsal segítesz. Utána csapágyakat csapágylehúzóval tudod kibontani (vagy szintén gumikalapáccsal)