szerintetek nagy baj ha víz ment a vázamba? hogy egybol elkezd e rozsdásodni vagy ez a kevés víz nem nagy probléma
szerintetek nagy baj ha víz ment a vázamba? hogy egybol elkezd e rozsdásodni vagy ez a kevés víz nem nagy probléma
ha belemegy egy kevés víz, attól nem fog átrohadni az anyag, pláne a cromo, azt elég sokáig kell hogy rágcsálja a rozsda, hogy komoly baja legyen.
Mindenesetre ügyelj rá, hogy ne történjen ilyen. Viszont ami bement, az általában ki is tud folyni/párologni a csapágyház alján, és még pár másik helyen ahol lukak vannak.
[+1 megjegyzés: skrovan, több fórumtopikot is láttam már tőled. Egyrészt a fórumkérdéseid többségét szimpla szétnézéssel is meg tudtad volna oldani. Mire valaki leírja neked, hogy mi van, ugyanannyi idő alatt te is találhatsz választ. Csak persze az nem olyan kényelmes. Másrészt-jó tanács- ha új fórumot indítasz, ne szólj hozzá... minden kérdésednél tiéd az első hsz, ami egy kérdőjel. Evvel csak azt éred el, hogy mivel van rá válasz, lekerül a főoldalról, és nem látják akkor sem, ha nincs értelmes komment. Szóval evvel a saját esélyeidet rontod, gondoltam szólok.]
ok koszi mert csak feluleti rozsdat eszleltem ami egy sima csisyolopapirral megoldhato
@skrovan: a rozsda a fém korróziójából jön létre tehát ha le tudod szedni azzal a fémet vékonyítod...de ha téll. csak egy kicsi ment bele az ég nem para
de mindossze kevés jutott bele és azonnal eltávolitottam mert megnéztem és a fejcsőnél sem találtam rozsdát csak olyat amit egyszeruen letudok szedni
nem tesz neki jót...így könnyebben fog repedni és törni a belső rozsda miatt