Valaki segítsen hogy milyen driver-t tudok beletenni Az NS Coaster ss pro agyba! és hogy mennyiért és hol tudom beszerezni!!
Valaki segítsen hogy milyen driver-t tudok beletenni Az NS Coaster ss pro agyba! és hogy mennyiért és hol tudom beszerezni!!
@salt: az a tuti ha beviszem...mert legalább bele tudom próbáltatni a drivert-ha esetleg van hozzávaló! ugyis sokat járok pesten...meló miatt
@Rehus Attila: hívd fel őket, ne menj fölöslegesen mert nem biztos hogy van raktáron:)
@salt: és kalikat hol kapok rugóval??? az agy test belül ép fogazatú
@Rehus Attila: kalapácsokat nem ügy cserélni, 1500ft tétel. Ha a fogak az agyházban akkor kuka.
@salt: és akkor elvileg az a driver mérete megegyezik az ns-coasterével?? amugy nekem a kalapácsok mentek gallyra.... és hát a fogak is kaptak már...azért csere az egész......
Dartmoor K-lite hoz való driver lenne a befutó, a kérdésedre a válasz hogy IH bikes-nál lehetne venni és kb 10ért.
de úgy lehetne olcsobban kijönni ha tudnál szerezni egy drivert amiben széthullottak a csapágyak, és azt a 3csapit, csapi boltba db 850 ért bele raknád
@Rehus Attila: azt a részt a tengelyen ahova a driver felcsuszik.
De ahogy látom elnéztem az agyat, rotaryhoz kellene kerámiás, ebbe sima novatec,joytech féle jó. csak a csapágy mérete a fontos hogy rámenjen a tengelyre.
http://www.x-bikers.ru/forum/show_topic.php?id=62295 gondolom ilyen az agyad, és 10mm es nem?
köszi...de jó lenne tudnom hogy milyen a mérete az ns agynak...azt se tom h melyik részét mérjem le...hogy a boltban esetleg azt a drivert kérjem amelyik belemegy...
esetleg colony, vagy régebbi éclat bele mehet, ha 15mm a középtengely