Csáó! Szerintetek meiket válasszam? A súly annyira nem számít bár tudom h az NS könnyebb de ha minden igaz akk a Double track az erősebb szerintetek meik jobb?
Csáó! Szerintetek meiket válasszam? A súly annyira nem számít bár tudom h az NS könnyebb de ha minden igaz akk a Double track az erősebb szerintetek meik jobb?
inkább a double track..bár nekem másfél év használat után a hátsó a szelepnél mind a 2 irányba elkezdett repedni.
nekem a duble track sokat kibirt... pedig 2 éves volt és sosem centíroztam...
Ha nem szamit a suly akkor DoubleTrack, de a ketto kozul amugy is az. Valoban elpusztithatatlan. Nem banok vele aranyosan, de meg egyszer sem kellett centirozni. Barmit kibir es azthiszem 1 ev "hasznalat" utan ezt batran kijelenthetem.
Sun Double Track felni kb. elpusztíthatatlan. Kérdezzétek meg Bender222-őt. Neki is ugyan az van csak más matricával és hegesztett változattal... aminek súlya 1100g/db.
duble track! de ezt inkább kérdezd meg Foxi-t neki volt már ns-e kérdezz tőle véleményt:) xD 2 hét után szakadtak ki a füllői az ns-ből..
nemakarok beleszoni de a sun dt jobban megeri tesom sun dt hasznal es nagyon jol birja pedig 10-11 lepcsoket szokik ami 1.7m es nalunk csak par ns van de azoknak egyfolytaba centirozni viszik es minden bajuk van szoval inkabb sun
hát nekem volt double trackem tény h jó felni de inkább csak dh-ra szóval meg van a súlya de emellett elég masszív felni én azzal kezdtem el tanulni bicózni és forgani is és összesen egyszer kellett centrírozni. Ns-ről sokat nem tudok csak próbáltam de lég tetszetős és sztem megéri az árat szóval én véleményem szerint az ns-t ajánlanám. : )