Vettem használtan egy primary agyat 1 éves jó állapotban. Hidegben nem lehet vele menni annyiszor megugrik, melegebb időben ritkábban csinálja. Szerintem nem lehet kopott az agyház vagy a kalapácsok! Hogy tudnám erősebbé tenni a rugót a driverben?
Vettem használtan egy primary agyat 1 éves jó állapotban. Hidegben nem lehet vele menni annyiszor megugrik, melegebb időben ritkábban csinálja. Szerintem nem lehet kopott az agyház vagy a kalapácsok! Hogy tudnám erősebbé tenni a rugót a driverben?
@xrider06: ha bele tod rakni ugy hogy a kis vájatból ( a rugoó helyéről) nem lóg ki az agy fogas belső pereme felé akk próbáld ki....de nem tom ugy mi lesz!
@Rehus Attila: meg volt és még mindig megugrik néha arra gondoltam hogy 2 rugó nem férne bele?
@xrider06: vedd ki a rugót-és nyomd össze kisebbre...és utána tedd vissza! de ne túl erősen nyomd ösze...nehogy eltörjön!
@Rehus Attila: és ha nem új rugó akk mivel tudom erősebbé tenni?
@xrider06: akármilyen kalapácsszettet veszel aminek a mérete megegyezik a tiéddel......
@Rehus Attila: hol tudsz új rugót venni? vagy valami más amivel erősebbé lehetne tenni?
@xrider06: nekem ugyanez a baja a coaster ss pro-nbak...kivettem a rugót...összébb nyomtam...hogy egy picit már egymásba érjen a 2 vége..és kurvajól megfeszíti...szép hangja lett! de uj rugót veszek majd..az a tuti..
ebbe olyan van h a kalapácson van egykis csap és az belemegy a driverbe egy 'lyuk'ba
http://www.hardride.hu/cscart/bmx/agyalkatreszek/kalapacs-szett.html
rendelsz 2 aszt csá :D ha az NS be is szabvány van :D