Milyen hajtás kell ahhoz hogy 2/6 2/7-es sebességgel lehessen vel menni? (10 driveres) a bts hc pro hajtás is jó?
Milyen hajtás kell ahhoz hogy 2/6 2/7-es sebességgel lehessen vel menni? (10 driveres) a bts hc pro hajtás is jó?
Ember, mérd le a méretét hogy mekkora jó bele, na aztán ha megkaptad a méretet, akkor megrendeled, Internetről , vagy elmész egy boltba ahol megtudod rendelni, de csatlakozom az előttem szólóhoz mert ,ha nem értesz hozzá akkor csak hülyeséget fogsz csinálni, inkább meny el egy szervizbe, vagy kerékpáros boltba!Mert ha rosszul mérsz akkor már elvan b@szva mert kidobsz pénzt rá ,és még van egy felesleges alkatrészed is amit fél ár alatt tudsz eladni! Ha azt választod hogy belevágsz !Mielőtt meg kérded mivel mérd le ( Például ) "Tolómérő" !
Sok sikert a továbbiakhoz! üdv. krisz
@Madinho99: jézusom te nagyon nem vágod a témát. Szerintem inkább menny el a legközelebbi bringás boltba azt vidd a bicód és mond meg hogy mi van.
@Madinho99: nem a hajtás a lényeg hanem a közép csapi, neked usa bb-s kell
@Madinho99: de azt hiszem usa bb a középrész ugyhogy ez a hajtás felejtős.
@Madinho99: http://www.bikediszkont.hu/details.php?id=2870 tessék 20 ezer tányér hajtás csapágy együtt persze ez most full akciós
@Madinho99: vegyél bmx hajtást lánctányérral simán kijön 30ból. milyen vázad van?
@Madinho99: úristeeeeen xD azzal elindulni nem lehetne xD minél nagyobb van elöl és minél kisebb hátul annál nehezebb.
27/28 fogas tányér kell elöre hátra meg 10-es az kb. olyan. mint amit itt leírtál. Nekem 28-as van és elég nehéz tekerni vele szerintem a te korodban brutál lenne ilyan hajtással menni, nem mész fel vele egy dombon sem az erőnléted miatt
azt hogy ha váltos bringa lenne akkor kb ilyen erőhatásnak felene a meg? :)