Gondolkozok új kormány vásárlásán, tudom hogy a district lenne a jó merevhez mert acél, de nem jönnek be a mostani színei, a proof sokkal szebb sztm csak az ugye alu. vélemény? szerintetek bírná?
Gondolkozok új kormány vásárlásán, tudom hogy a district lenne a jó merevhez mert acél, de nem jönnek be a mostani színei, a proof sokkal szebb sztm csak az ugye alu. vélemény? szerintetek bírná?
@spank309: várom már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz 740 es szélesség meg a 101 es magasság! szerinted megéri akkor már úgy hogy kombóba az Octane One Pro befogóval ???
@Dzsohanzon: amúgy én is olyan kormányt veszek majd =D mert nekem is merev villa van már.
@spank309: köszönöm szépen mindig te segítesz/írsz ha bajban vagyok : D az a baj hogy én is merevvel szeretnék zúzni és ezért szeretnék districtet !!!!! köszi még egyszer !!!
@Dzsohanzon: igen küldik hozzá az adaptert is. Nekem van egy proof króm kormányom is stucnival nem érdekel? =D
Sziasztok tudom nem ide vágó kérdés de segítsetek !!!! NS District 2-es kormányt szeretnék venni de ügyebár az 22.2-es befogóhoz van.Láttam hogy az NS kidobott hozzá ilyen adaptert hogy 25.4 el is tudd használni ! Na de most a kérdés az az hogyha bikediszkont.hun rendelek district 2 őt akkor küldenek mellé ???? mert egyáltalán nem írják !!!!
@Viktor: Semmi gond nem lenne vele tökéletesen bírná... Elég sok pro használt alu kormányt merevhez és azért a Proof nem akár milyen kormány... Semmi baj nem lenne vele hajrá! Sok sikert!