Szerintetek melyik lenne az ideálisabb? Nem tudom,hogy melyik lenne a jobb. Szeretnék nagy dirteket ugrálni illetve hazai dh,de néha kivinném külföldre is bikeparkozni. Szerintetek? Adjatok tippeket tanácsokat légyszi! :)
Szerintetek melyik lenne az ideálisabb? Nem tudom,hogy melyik lenne a jobb. Szeretnék nagy dirteket ugrálni illetve hazai dh,de néha kivinném külföldre is bikeparkozni. Szerintetek? Adjatok tippeket tanácsokat légyszi! :)
@BF2 hungarolada,nhlevi: nekem is jobban bejön a slope,de nem tudod,hogy elége a rugóút fr-ra. A fr-el meg az a baj,hogy lehet nagy lenne dirtre ezért nem tudom. Amúgy 80%,hogy váltós lesz mert eltér,de ha nem akkor jó lenne a slope szóval nagy dillema :D
@öcsi: Nem azért adtam el mert elestem. Szezon végén amúgy is eladtam volna. Szóval ezzel már leakadhatsz a z esés témáról.
slope akkor lenne igazán király ha ss-ben gondolkodsz. Arra is király lenne csak egy kicsit korlátoltabb a felhasználhatóság. Viszont arra amire kitalálták, arra nagyszerű lenne. Én nem nagyon tudnám kihasználni, egy profi slope-ot, szóval ink élményride a fr változattal. Én magamnak szerintem azt választanám, habár a slope jobban tetszik
hát mivel a freeridenak állítható rugóútja van, 150-170 (kurvasok ezért FELTÉTLENÜL meg kell venned!!!) meg mert nem vagy egy ilyen hobbit mint én, inkább azt mondanám. és egy totem el fog férni benne ;)
Totem villa, magas emelésű kormány vagy alacsony és magas emelésű stucni -> FreeRide set up. Tök felesleges bringát cserélni csak mert 1x estél vele egy komolyat. Nekem legutóbb térd szallag szakadásom volt külföldon a Demoval. Mégse cserélem le, pedig nem az első komoly sérülésem volt.
No mind1. Te életed, te pénz tárcád... te tod mit csinálsz.
Üdv.
@öcsi: Az már más történet. Eladtam mindent csak a váz van már meg.
Az le maradt,hogy nem koplettben hanem csak vázban gondolkodom!