új vagyok még montik terén, ezért szeretném megkérdezni! 26".os vázak érdekelnek csak !
új vagyok még montik terén, ezért szeretném megkérdezni! 26".os vázak érdekelnek csak !
@Zurko: 24-es lesz ! találtam vázat :D majd rakok képeket ha meglesz :) DE AZÉRT KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET !
@kuncikah: Szerintem is 24 el probáld ki bmx után 26 nagy lenne.
@spank309: nekem is ez volt a reakcióm, footjam-et alig merek vele, olyan mintha a ház tetején lennék :D
@kuncikah: Nekem igazából a kerekek méretével van gond, mentem 26-al és, "bmeg mekkora a kerék" kb. ez volt a reakció meg kb. semmit nem tudtam vele csinálni.
@spank309: én se vagyok kicsi a 195 centimmel, és jobban bejön a 24" :) na ezt még meglátjuk ! köszi a segítséget !
@kuncikah: hát mivel bmxről tértél át, a 26 szerintem baromi nagy főleg streetre. Én 24-re szavazok.
@kuncikah: na még ezt akartam írni csak nem jutott eszembe a neve :D
@gabesz96h: én elhiszem neked. Amugy itt senki nem szarozta a márkát, csak irtam hogy nem húz a dartmoor felé a szívem :D
A dartmoor vázak tényleg szarok de a Freaky kurvajó. Talán a legerősebb váza a dartmoornak :D nem kell feltétlen fikázni összeszarozni a márkát mert valakinek szarul teljesített akármilyen ok miatt :D
@kuncikah: vélemény? http://www.26bikes.com/parts/frames/illbike_peanut_2012
@kuncikah: semmi baj, legalább normális vagy. :D Én is bmx-eztem, 2 évvel ezelőtt.
@spank309: 20-25-be gondolkodtam, köszi még egyszer a választ. bocsi, hogy ennyit kérdezek de bmx-ről tértám át a "nagyobb súlykategóriába", így még kicsit tudatlan vagyok :D
@kuncikah: Hát a dartmoort szerintem nemigen kedveli senki, a max. szerintem 30 lenne, de ez már a nagyon max.
@spank309: köszönöm a gyors választ ! mindhárom tetszik, de a dartmoor felé nem húz a szívem :D amugy szerinted mennyit érhet kb. egy repedt quinnie? üléscsőnél bilincstúlhúzás miatt repedt, majd heggesztett :D
@kuncikah: Mutant Evo, Pride Street (de ebben nem vagyok biztos), Dartmoor Freaky. Én többet nem tudok.
Magyarországon csak a capital van. A kérdés az hogy megengedheted-e magadnak hogy külföldről rendelj?.