Hello. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az NS Majesty vázona fejcsőnél milyen betütipus az? Vagy valaki esetlen nem tud nekem szerezni egy "brazíl" matricaszettet Majesty re? :) Előre is kössz!
Hello. Lenne egy olyan kérdésem, hogy az NS Majesty vázona fejcsőnél milyen betütipus az? Vagy valaki esetlen nem tud nekem szerezni egy "brazíl" matricaszettet Majesty re? :) Előre is kössz!
@andris2222: Kössz szépen..ténleg tudnak csinálni és a terv alapján elég szép is lessz :)
Igen....nem a majety s felirat kell ami a jobb oldali alsó csön van... hanem az NSBikes es ... + MI A SZAR BAJOD VAN VELE? :) És azt honnan tudod h nincs?
@andris2222: nincs is majesty-je nem tudom minek neki... hamisítani xD
Facebookon keress rá a Btingadekorra nagyon szépen és olcsón dolgozik ! tuti hogy van is neki ! Minden féle fajta matricaszett van nála !! Érdemes az a legjobb az országban !!!!
@asd1: Csumi. Van egy olyan felhasználó, hogy memoart. Akármilyen matricát megcsinál neked baráti áron.
hello, a legközelebb városodban keress vkit aki reklámgrafikával dolgozik, mutasd meg neki a feliratot, egy pendriveon elviszed mire gondolsz és megcsinálja neked ugyanúgy és fillérekbe fog kerülni