Sziasztok. Nyeregcsőnél ilyen nyereg felfogatással van valakinek tapasztalata? http://i.bike-shop.hu/ter/bontrager_race_xxx_lite_nyeregcso_acc20_27_2x400_karbon-507.jpg Mik az előnyei hátrányai? Mennyire jó terepre/XC-re?
Sziasztok. Nyeregcsőnél ilyen nyereg felfogatással van valakinek tapasztalata? http://i.bike-shop.hu/ter/bontrager_race_xxx_lite_nyeregcso_acc20_27_2x400_karbon-507.jpg Mik az előnyei hátrányai? Mennyire jó terepre/XC-re?
Üdv. Hardy1-es vázba keresek 350-es nél nagyobb hosszúságú nyeregcsövet. Van olyan ami passzol bele átmérőbe ? és leg 410-nél nagyobb? köszönöm
@cas.sinus: Mondok jobbat: a nyeregcsövet felejtsd el mert berohadt. Recept: svédfogó vagy valami combosabb ha az nincs, ráfogsz a csőre és szépen csavaró mozdulattal körbe-körbe tekered. Ha megindult nyert ügyed van!
@cas.sinus: én berohadt stucnit szedtem ki kalapáccsal. Mivel kihúzni nem sikerül, az a cél, hogy megmoccanjon, onnantól ki lehet rángatni. Tehát kilazítod teljesen a bilincset, és ésszel ütögeted a nyeregcső fejét, hogy megmozduljon a vázban. Ha ez sikerült, akkor valami erősebb rudazatot rögzíts a fejbe, ahova a nyeregpálca menne, és tekergetve próbáld kihúzni. Lehet, hogy a nyeregcső belehal, de a váz még megmaradhat.
Ha sikerül kiszedni, mindenképpen csiszold át a nyeregvázcső belső felületét, és vékonyan kend be zsírral is, mielőtt behelyezed az új nyeregcsövet.
Sziasztok!
Vettem téli bringának egy olcsóbb monit. Sajnos utólagosan derült ki hogy az acél nyeregcső beragadt az acél vázba. Elég mélyen van kb. 25 cm és olyan 4-5 cm re lóg ki a nyeregcső a vázból. Nem tudom ebből kifolyólag használni, beállítani a magasságomhoz. Elsősorban a váz és a nyeregcső megmentése a szempont de persze ha muszáj akkor le tudok mondani a nyeregcsőről... Wd 40 nem használ, festésről csak a legvégső esetben mondanék le! Kérnék szépen mindenkit aki rendelkezik megfelelő tapasztalattal hogy segítsen ha tud!
Köszönöm!
Szia! Ez engem is érdekel. Nézegettem a Botragert és az XLC-t is, de lehet hogy másnak is van hasonló szisztéma alapján működő bilincs.