Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy jobb-e az o1 solar felni mint az én raiderem,mert nekem elég gyengusz a raider? 8-as mindig van benne meg már ki se lehet teljesen centírozni.
Sziasztok,azt szeretném kérdezni hogy jobb-e az o1 solar felni mint az én raiderem,mert nekem elég gyengusz a raider? 8-as mindig van benne meg már ki se lehet teljesen centírozni.
@spank309: az o1 egy kicsivel szélessebb,azthiszem hogy a raider 30 vagy 28 mm az o1 meg 31 vagy 34,de nem tudom pontosan...
@gabesz96h: step up-on 180-at próbálgatom meg szerintem nem vagyok egy nagy darab (cm és 43-45 kg).Kaptam egy jó ajánlatot a felnikre és lehet hogy élek vele,mert nekem kb 2-3 ezret kell beleadnom és megvannak az új felnik,fűzést meg egy haverom megcsinálja ingyen.
nekem elég jól teljesít a raider, de jobban jártál volna ha abból a pénzből már fortresst veszel. és egyszer sem centíroztam csak a küllők nyúlása miatt. Szerintem csak nem tudsz forogni rendesen vagy nehéz vagy :D
Szerintem kb. egyforma nekem volt o1 jópár hónapig nyúztam, igaz nem ment bele 8-as. És a forgásokat is jól bírta.