Hello, nem tudom mennyire él még ez a topik. Ha már okostelefon, akkor ugyebár eléggé kényes az üzemidő. Volt xperia x10 telefonom még új korában is max 3napot volt hajlandó működni de azt úgy hogy konkrétan csak be volt kapcsolva, még csak nem is telefonáltam, max 1et naponta.
Melyik az az androidos telefon aminek 480x800as kijelzője van és aránylag erős hardvere, de mégis kibír mondjuk átlagos felhasználás mellett erősen 2-3 napot. szóval mondjuk 2. nap este töltőre kell rakni. Van most egy telefonom ami igaz nem okostelefon, de mégis naponta kell töltenem pedig nem rossz az akksija csak hát a nagy kijelző meg a hardver zabálja és én eléggé unom hogy minden este figyelnem kell rá hogy feltegyem töltőre, mert az előző telefonomat hetente egyszer töltöttem. Az igaz mondjuk hogy egy mezei sony ericson j10i (elm) készülék volt ami igaz hogy tud wifit, meg egész jó böngészője van, de nem érintős és nincs nagy kijelzője.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Létezik arany középút? Tudom vannak az olcsóbb telefonok között gyengébb hardverrel és rosszabb felbontású kijelzővel szerelt készülékek amik jobban bírják, de ott meg elveszik magának az okostelefonnak a varázsa.
Tesztek alapján talán a htc desire és a google nexus one ami ilyesmi telefon és mostmár egész emberi áron kapható használtan.
Előre is köszi a válaszokat :)