Hali! Az lenne a gondom hogy olaj került a tárcsámra és így a fék veszített az erejéből , hiába töröltem le róla még mindig ugyanolyan. Az lenne a kérdésem hogy kb mennyi idő amíg lekopik róla? vagy mit kéne csinálnom vele?
Hali! Az lenne a gondom hogy olaj került a tárcsámra és így a fék veszített az erejéből , hiába töröltem le róla még mindig ugyanolyan. Az lenne a kérdésem hogy kb mennyi idő amíg lekopik róla? vagy mit kéne csinálnom vele?
@ISMET: Noob. Olajat leégetni? Hamarabb égne meg a tárcsa. És a fékbetétbe ivódott olajjal mi lenne? Ilyen tanácsokat inkább ne adj.
Francokat.. menj egy nagy hegyre vagy emelkedőre és égesd le róla fékezéssel
Heló!Velem is történt már ilyen,nekem azt tanácsolták,hogy bő ecettel és körömlakk lemosóval mossam le.Ezt a módszert elég furcsának találtam,de kipróbáltam és tényleg hatásos volt! :D
Szia. Nekem is volt hasonló problémám. Azt kell tenned, amit Gege mond :) Én a tárcsát festék higítóval letöröltem, majd kályha fölött egy harapó fogó segítségével jól kiégettem a betéteket. Most jobb, mint új korában :)
@Narcolepsy: Ki kell égetni a betétet. Max ezzel lehet visszahozni az élők közé! És természetesen meg kell takarítani rendesen a tárcsát is, illetve a féknyerget. Továbbá meg kell akadályozni a további olajfolyást.
@Narcolepsy:akkor már kicsit nagyobb a baj mivel már használtad olajosan tehát a ferodol (fékbetét)is beivodott,fujj a tárcsára zsirtalanito spary-t a fékbetétnél ha már kopot akkor ujat, remélem tudtam segiteni