Kivesznek alkatrészt belőle???
Melyik bicóbolt mondta ezt? Mert akkor ott sem veszek cuccokat, ha ennyi szakértelmük van.
Netán kivesznek a kerékből egy küllőt?
Vagy a felnit?
Esetleg a csapágygolyót?
Vegyél nyugodtan szerintem is webshopban.
Engem a postaköltség zavar nagyon.
Ebike nekem mindig Ridebike számlát küld... Szóval...
Ugyanakkor a Ridebike-ben nem lehet átvenni.
Van olyan is ahol át lehet venni személyesen pl. BringaButik, de ez inkább egy komoly üzlet, ami mellékesen webshopol is.
Ez lenne jó, ha több webshopban lehetne átvenni a cuccot. Sokan nem szeretnek postaköltséget fizetni stb. Meglendítené a forgalmat.
Angol ChainReactionCycles-szel van csak negatív tapasztalatom. Rossz méretű kormányszárat küldtek. na most mit csináljak? Küldjem vissza saját költségen 2-3000 Ft-ért?
Ebike-osoktól 3x rendeltem. 2x várni kellett a cuccra több mint 1 hetet pluszban, mert nehezen ment a beszerzés, noha azt írták e-mailben, hogy 1-2 napon belül meg van a cucc. Viszont korrektül be volt csomagolva minden, meg e-mailre is válaszoltak.
Speed-Way-től egyszer rendeltem küllőt, elhozattam ismerőssel. Itthon néztem, hogy nem jó küllőt adtak. Ismerősöm rohangálhatott vissza és még én éreztem hibásnak magam, hogy rendeltem cuccot, mikor a boltos szúrta el, hogy nem ellenőrizte le, hogy milyen küllőt vett, de a boltos azt mondta, a nagyker csomagolta rosszul a küllőt.
Na akkor találjuk ki mi van.