Országútira kellene egy megbízható külső defektvédelemmel,olvasgattam a teszteket,de nem írtak túl jókat a külsőkről.Jelenleg Vittoria Zaffiro Slick gumim van.Érdemes esetleg Slime-al töltött belsőt venni bele,vagy beruházzak defektvédelmes gumikra?
Országútira kellene egy megbízható külső defektvédelemmel,olvasgattam a teszteket,de nem írtak túl jókat a külsőkről.Jelenleg Vittoria Zaffiro Slick gumim van.Érdemes esetleg Slime-al töltött belsőt venni bele,vagy beruházzak defektvédelmes gumikra?
@jopo83: 5 éve használok Zaffiro-t, sima drótost meg Pro-t is, összesen 4 pár járt nálam, 0 (nulla) szúrt defekt a mérlegem velük. Slickhez még nem volt szerencsém, de tudomásom szerint csak a mintája más a kettőnek, szóval sok különbség nem lehet. Annyit tudok mondani, hogy használd bátran defektvédelem nélkül, megfelelő nyomáson, akkor nem lesz gondod vele.
@jopo83: Ja, még nem is ment? Hát akkor kár ezen aggódni:) Nem lesz semmiféle defekt. Javítókészlet azért majd legyen a nyeregtáskában, mert sosem lehet tudni, bármelyiknél előfordulhat évente egyszer.
@gyuladaniel94: Vittoria Zaffiro Slick van jelenleg,de ez nem defektvédelmes.Nem mentem még a bringával.
@OKdoki: Én a Rubino Pro 2-t venném, ha most vennék külsőt. Nézd a véleményeket, 11 és 16ezer km defekt nélkül, a többi vélemény meg a sima rubinoról szól a képek alapján. Slime-ot sem tennék bele én sem.
@OKdoki: Ha slimeot teszel bele át is ülhetsz egy montira terep gumival... elveszik az outi lényege :/ conti grand prix az tuti jó, nekem olyan 3 ezer kilóter alatt egy defektem sem volt :)
@gyuladaniel94: Igaz, sajnos nehezebb lesz. De egy igazán erős defektvedelemmel ellátott gumi sem tartozik a lekkönnyebbek közé. A Slime-tól meg idegenkednek egy kicsit, főleg out esetén.
Szerintem nem érdemes elnehezíteni a külsőt defektvédő szalaggal, sokszor pont a szalag okozza a defektet azáltal, hogy kidörzsöli a belső gumit. Gyakori a defekt a mostani Vittoria gumival? A Rubino Pro 2-ről elég jókat írnak.
@OKdoki: Lehet hogy az lesz,most néztem a kettő külsőre csak 3200Ft.
Esetleg tömlővédő szalagban is gondolkodhatsz. Már csak azért is, mert a Vittoria egy elég drága, minőségi gumimárka, kár lenne lecserélni.