Egyik ismerősöm talált a padláson egy bringát de nem tudjuk,hogy milyen típusú lehet! Valaki aki jobban ért hozzá, annak elfogadnám a segítségét a felismerésben! :)
Egyik ismerősöm talált a padláson egy bringát de nem tudjuk,hogy milyen típusú lehet! Valaki aki jobban ért hozzá, annak elfogadnám a segítségét a felismerésben! :)
@dr.anonimus: Unokatestvérénél hasalt a gép pár évet a mocsokban és elhozta átépíteni! :)
Köszi Norbi! Haver már intézi a vázszám leolvasását! Remélem talál valami célravezetőbbet.. Én nem értek hozzá, de annyit észrevettem,hogy a hátsó villánál hajlított a papucs előtt és nem hegesztett, ez szerintem rögtön OFFOL pár gyártót
Elég karcsú információ... A stucni tuti, hogy Cinelli, ugyanilyenem van. Nézzetek vázszámot, az alapján el lehet indulni, a muffolások szintén sokat segítenek. A papucsba esetleg bele lehet ütve a gyártó (a Legnano-mon így van). Vannak itt nagyon jó "vintázs" szakértők, biztos kapsz segítséget. A képeket meg tölts fel ide (hozz létre albumot), lehetőleg élesben, makróval. Sokkal könnyebb dolga lesz annak aki ért hozzá, így gyorsabban kiderülhet a típusa.