Van egy olyan problémám, hogy a napokban derült ki, hogy a Quando agyam 32 lyukas és a felnim pedig 36 lyukas. És az lenne a kérdésem, hogy ezt miképpen tudnám párosítani? Válaszokat előre is köszönöm.
Van egy olyan problémám, hogy a napokban derült ki, hogy a Quando agyam 32 lyukas és a felnim pedig 36 lyukas. És az lenne a kérdésem, hogy ezt miképpen tudnám párosítani? Válaszokat előre is köszönöm.
@Tucana: a legjobb ha felteszed valahova valamelyiket és cserélsz 1/1ben olyanra hneked jó legyen amúgyideiglenes megoldásnak összelehet de hoszútávon ha odaodaütöd nagyon fog csámpásodni a kereked :D
+még egy bajos dolog: a felnik általában nem egy vonalban vannak megfúrva, hanem kicsit húznak a furatok jobbra-balra felváltva. Ergo ha kihagysz egy furatot, akkor a következő küllő már rossz szögben fog bekerülni, rossz helyen lesz a felni felőli vége.
(a jobb-bal alatt azt értem, hogy az agynak melyik oldaláról jön a küllő)
Végszükség esetén össze lehet fűzni -sok gányolást csináltam már, evvel pont nincs személyes tapasztalatom, csak hallomásból-, de hanem muszáj nem kell erőltetni. Egyrészt a küllőhosszok bután fognak kijönni, nem teljesen egyforma hossz kell mindenhová. Mondjuk ez pár tizedes, vagy max 1 mm-es eltérés lehet kb, szóval elmegy.
Másrészt szerintem bonyolultabb lesz centírozni. Ha már mindenképpen így akarod fűzni, akkor legalább egyenletesen hagyd ki azt a 4 lyukat... mindkét oldalon 2-2-t, és egymással szemben, tehát 90°-ban legyenek egymáshoz képest a kihagyott küllőfuratok, és felváltva, egy jobb-egy bal.