Csáó parkot szeretnénk építeni a haverokkal. Elakadtunk a megvalósításnál nem tudjuk 1-2 elemnek az ívét (SPINE, funbox) valaki tudna segíteni ? köszi szépen :) csáó :)
Csáó parkot szeretnénk építeni a haverokkal. Elakadtunk a megvalósításnál nem tudjuk 1-2 elemnek az ívét (SPINE, funbox) valaki tudna segíteni ? köszi szépen :) csáó :)
90 fokos spine szerintem sehol sincs, réges régen egy messzi messzi galakszisban volt a faktoriban egy majdnem 90 fokos
hmm... szerintem(egyszer voltam parkban és nem csináltam sok trükköt rajta) először ássátok meg földből a funboxot, ott próbáljátok ki h mi az az ív ami jó. a spine kb 1,5 m magas kéne legyen, egyenletes körívvel, vagy enyhén hiperbolással. a lényeg, hogy felül 90 fokos legyen mindkét oldal. ennyit tudtam segíteni :)
@EDvin20: Hát hallod te hülye gyerek ez kurvára segíteni fog neki! Ilyen hülyeséget mi a fasznak kell ide írni amúgy sem a magasságát hanem az ívét kérdezte te szerencsétlen......... Menjél inkább ismerkedj a fütyiddel te szaros.....