Az egész dolog onnan jött, hogy van egy nagyon-nagyon régi barátom, aki mindemellett több, mint 10 évig osztálytársam is volt és ő bicajokkal foglalkozik.
Megdumáltuk, hogy én odaadom neki a montimat, amiről a profilomon láthattok képet is ő, pedig ennek fejében "csinál", nekem egy országútit.
A bibi annyi, hogy most valamiért, az Istenért nem akar megfordulni nála olyan, ami nekem méretem lenne, mivel majdnem 190 cm vagyok... A "Rözsó" az ami olyan, hogy az én méretem, sokszor szemeztem vele, mert tényleg patent a váz, a többi dolog, meg cserélhető. A srác ért hozzá, szóval minden leküzdhető. :)
A dolog átmeneti lenne, mert szeretnék majd egy 0 km-es dolgot, csak ugye az egyetem mellett, diákmunkából finanszírozhatatlan volt. De lassan kezdődik az újvilág és akkor jöhet majd egy komolyabb "szörny", viszont addig sem akarok itthon tespedni, ezért kérdezem, hogy lehet-e vele tekerészni erre-arra... :)
A válaszokat köszönöm, mindent összevetve, meglátom mi sül ki belőle, aztán lesz minden... Kép, beszámoló etc-etc! :)