Sziasztok!
Fenti kérdésre szeretnék választ kapni, ugyanis a boxxerembe tönkrement a menet a tengelyen és csak ilyet találtam ami nincs aranyárba. Szerintetek passzol a kettő? Előre is köszi!
Sziasztok!
Fenti kérdésre szeretnék választ kapni, ugyanis a boxxerembe tönkrement a menet a tengelyen és csak ilyet találtam ami nincs aranyárba. Szerintetek passzol a kettő? Előre is köszi!
@beri: ez is olyan hogy a lábba és a tengelyen van menet és azzal húzod össze! csak nekem a tengelyről elszállt a menet és így nem tudom rendesen összehúzni!
Ha az a Boxxer aminek a lábát lent össze kell húzni csavarral akkor nem jó.Mert a Pikeba és az újabb Boxxerekbe már a lábba van egy menet és a tengellyel húzod össze nem a csavarral a láb alján.Elvileg...
Értem... Ez nem valami biztató de várok hátha valaki tud biztosat is mondani. Azért köszi az eddigieket!
ha 32mm-es a boxxered becsúszója akkor talán. de amúgy nem mert a boxxer alapból szélesebb és hosszabb a tengelye.
Elméletileg nem,de mivel se pikeom se boxxreem nem volt biztosat nem tudok mondani..:)