Prodigy 981 váz birja a 150mmes telót ?
meg ne próbáld a gyártó max 110 ig ajánlja és mégis eltörik én nekem nagy álmom volt az a váz de ink kihagytam nem bántam meg
@spank309: hát neki már megvan a váz.. én meg most nézek magamnak újat de még nemtudom mit vegyek.. specialized P szerinted jó?
@Gotrek: vegyen egy hardy-t az jobb és kb. majdnem egy ár, az sokkal tovább bírná a 150-et
@Gotrek: Én ezzel úgy vagyok hogy inkább veszek egy sokkal jobbat, minthogy kidobjam a pénzt egy szarabbra ami tudom hogy igyis úgyis el fog törni =)
@spank309: én elhiszem hogy törik meg látom is. de hogyha egy 13-14 éves gyerek a 40 kilójával használja. és nem is durvul vele nagyon akkor azért csak kibírja.. Vagy nem?
@Krupcheck: király vagy :D Nekem sosem hiszik el az ilyen dolgokat :D
Nézdnézdnézd!
http://foto.testbike.hu/index.php?p=foto&gid=4442&id=2&pp=mygl
80-as telóval repedt a fejcső... van még kérdés? (:
@spank309: én 1 szer télen a sárberki sparnál..akkor még mali cobrám volt.
@bmx dany xd: Amúgy egyszer láttalak itt a folyónál a zöld hídon jöttetek :D Én kutyát sétáltattam :D
@bmx dany xd: ja és még annyi hogy mikor te még kb. azt se tudtad hogy hol vagy mert olyan kicsi voltál, már ilyen vázakkal nyomta mindenki, és persze az a sok mindenki mind eltörte :D
@bmx dany xd: 13 éves popód alatt jó hogy kibírja :D De maga a váz egy kaki, nemhiába kerül annyiba amennyi ;)
@spank309: ki mire használja..... én pl: lépcsöznék vele.. sztem aszt kibiná
@bmx dany xd: lehet hogy acél, de én kb. 1 nap alatt eltörném bárhol ahol akarod =)
Ez a váz alapból egy kalap sz*r nemhogy még egy 150-es telót kibírna xD