Sziasztok. A problémám a következő: csináltattam két kereket(nem voltak olcsóak) egy pesti, elvileg komoly helyen. Jópár hét múlva próbáltam bele őket az új bringámba és majdnem agyvérzést kaptam - mind a két kerék félre lett fűzve legalább 4mm-rel. Szóval már szabad szemmel is jól látszódott a HIBA. A kerekek nem ugyanakkor készültek, a fűzés mégis mid a kettőnél pontosan ugyanolyan sz*r, és ez csak finom fogalmazás volt. Hívtam a boltot, és azt mondták, hogy az nem lehet, mert modern felszerelést használnak, van küllőfeszességmérő is stb. Fényképezzem le stb. Nem ismerték el, de mégis nekem lett igazam- ezen nincs mit szépíteni. + flegmák és bunkók voltak. Mondták hogy vigyem be és megnézik. A gond, hogy az ország másik végében lakom... Így az első kereket bevittem egy "közeli" szervizbe, ahol ők is rögtön látták, hogy mi a gond. Komolyabb javításokat nem vállalnak, és nem is lett sokkal jobb a kerék. A méregdrága hátsót nem is vittem sehová még. Szóval ismertek olyan helyeket, ahol professzionális szinten tudnak kereket fűzni kis hazánkban? Van komoly, több mérőórás állványuk, és küllőfeszesség mérő is... (Egy ismerősömmel is történt ugyanilyen dolog egy másik helyen... nem tudom, hogy az ilyen igénytelen "szakemberek" miért nem mennek olyan munkahelyre, ami a szellemi szintjüknek megfelel. A bringaszervizeket is alaposan át kellene világítani, hogy rendelkeznek -e a megfelelő szerszámokkal és szakértelemmel. )