Sziasztok!
A szőke nő megint kérdez és valószínűleg megint valami eszement hozzá nem értéssel. Tehát, a probléma a következő: Emelkedőn indultam felfelé és váltó használata után közvetlen elkezdett rángatni a pedál. Jó, persze, nyilván nem a pedál, de azt érzékeltem először, hogy tekerem a bringát és időnként ránt egyet. Mivel váltás óta áll fenn ez a probléma, feltételezem, hogy ott kentem el valamit, de nagyon. (Hülye p*csa, minek bringázik, ha nem ért hozzá, igaz?). Szóval valami olyasmit tudok elképzelni, hogy az erőkifejtéstől (mert ugyebár ha túlsúlyos az ember lánya, kissé nehézkesebb a felfelé jutás) netán eltört valami? Azóta bármerre váltok vele, ugyanúgy csinálja a nem kicsit idegesítő "rángatást". Menet közben enyhén zörgő hangja is van azóta a hajtómű környékén. Az lenne a kérdésem, hogy ennyiből akad-e valakinek esetleg világmegváltó ötlete, hogy mi a jó francot csináltam rosszul? Viszonylag új kerékpárról van szó, Shimano Tourney váltóval.
Köszönöm előre is, ha akad valaki, aki nem húzta fel magát az analfabéta kérdésemen és esetleg válasszal is szolgál.