Retró gummmmi ápolás

1-5 (5 hozzászólás)

Elküldve: 2017.05.15. 14:21 recefyce 

• recefyce avatar
  • túrázgató/városi harcos
Témaindító hozzászólás:

Vettem egy szép állapotú retro mtb-t. A gumik is szép állapotban vannak, az oldalukon még a sorják is rajta vannak. Nem sokat használhatták.... Ritchey MegaBite gumikról van szó. Az oldalán lévő fehér rész viszont már rugalmatlanná vált és jön le . Lehet ezzel valamit kezdeni ? Merjem használni? Sajnálnám, mert a futófelület újszerű.

Elküldve: 2017.05.17. 18:44 recefyce 

• recefyce avatar

@Makky: Köszi. Akkor asszem nem kísérletezem vele, mert errefelé vannak olyan földutak, amikre mindenféle törmeléket kiszórnak gödörfeltöltés címén.

Elküldve: 2017.05.17. 11:24 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@recefyce: Ez még országúton nem olyan nagy gond, mert a szövet nincs megszakadva. Terepen is elmegy, de komolyabb sziklás helyen azért nem mennék vele, mert sokkal nagyobb az esélye, hogy egy kő kivágja az oldalfalát.

Elküldve: 2017.05.16. 16:28 recefyce 

• recefyce avatar

Óóóódekáááár....azért reménykedtem.. :) Képet itt nem tudok feltölteni, mert nem találtam olyan opciót, de ugyan ez : http://lh3.googleusercontent.com/-P61aICKkhWw/VVJhvPtx0vI/AAAAAAAAFO4/duw2cbdyvL4/s1024/IMAGE_0DF99216-16AE-4092-9DB3-B7DE3B330325.JPG Egyébként érdekes, hogy a fekete gumi teljesen rugalmas maradt. Bíztam benne, hogy az a vékonyka fehér ( most már sárga) gumi csak felületi díszítés.

Elküldve: 2017.05.16. 14:38 Makky 

• Makky avatar
  • virsli gumis/oútis
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

Használd el, de gyorsan! :) Félretéve a viccet: Nem tudsz vele mit kezdeni sajnos. Egyszerűen elöregedett az anyag. Ettől még lehet használni azért, de nagyobb a veszélye annak, hogy ott valahol megszakad a szövet, amit idő után a belső kitüremkedése, majd defekt fog követni. Szóval én használnám, de gyakrabban vizsgálgatnám, hogy mindenhol rendben van-e a szövet. Ha pedig valahol szakadásnak indul, akkor inkább csere. (Ha nem öregség miatt lenne ez, akkor még javítani is érdemes, de mivel az egész el van már öregedve, így nem bajlódnék vele.)

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!