üdv!
tudnék venni most egy kihajlott nyakú 302es argyle-t, annyi lenne a kérdésem hogy egy rock shox tora felsőrészbe bele menne az argyle belseje (rugók etc.) és hogy a tora becsúszói jók e az argyle lábba?
segítséget előre is köszönöm
üdv!
tudnék venni most egy kihajlott nyakú 302es argyle-t, annyi lenne a kérdésem hogy egy rock shox tora felsőrészbe bele menne az argyle belseje (rugók etc.) és hogy a tora becsúszói jók e az argyle lábba?
segítséget előre is köszönöm
majd meglátom mi lesz :D elsőnek még várok valakire aki tud válaszolni a kérdésre h jó-e vagy sem mert ha nem jó akkor meg se veszem a teleszkópot de ha jó akkor átgondolandó dolog :D
@etnies01: a váll szerintem nem károsodott mert igencsak van benne anyag a becsúszók is hamarabb hajlanak ki minthogy a váll károsodjon
igazából még előbe nem láttam a villát szóval egyenlőre nem tudok h csak a nyak van e meghajolva vagy a váll is károsodott de köszönöm a tipped :D
@bbel@1995: ja és ha új nyakat raksz bele fel kell melegíteni a vállat jó forróra a melegítéssel még a becsúszók is kiszedhetők
@etnies01: szerintem ne vegyél tora felsőrészt mert ha csak a nyak van kihajolva az nem gáz ki lehet szedni a nyakat és bele ütni egy másikat nekem is most lett egy kitört nyakú 302esem és raktunk bele másik nyakat ebike-on lehet venni http://ebike.hu/termekek/villa/teleszkop-alk/villanyak/634_rst-cr-mo-villanyak-teleszkopos-villakhoz/