Helo, összeszeretném húzni az argyle-omat kb 85-90mm-re hogyan tudom ezt megcsinálni? Hallottam valami olyasmit hogy ki kell hézagolni de pontsan hogyan és mit erre lennék kíváncsi.
Helo, összeszeretném húzni az argyle-omat kb 85-90mm-re hogyan tudom ezt megcsinálni? Hallottam valami olyasmit hogy ki kell hézagolni de pontsan hogyan és mit erre lennék kíváncsi.
@jojo95: De keményebbnek is kell h legyen! Kisebb rugóúttal nem lehet puhább, vagy akkor felütöd könnyen.
Ja értelek,hát ja sajnálnám mondjuk, a műanyagos dolgot megutdom oldani, azzal a hézagolással az a bajom hogy keményebb lesz.
@jojo95: Meg, de azzal elbasznál egy jó rugót is, meg kéne esztergáltatni akkor hozzá a rugó végére egy műanyagot, amin feltudna feküdni rendesen. Mivel ha vágsz belőle akkor nem lesz sík a vége.
@Gege: én is azt hittem hogy át kell alakítani benne valamit de nem. egyszerűen csak a visszaút csillapítást kellett picit beljebb tekerni.
@Josii93: Én egy szóval nem írtam h vágni kell belőle. Én azt írtam h igazítani kell, ami ebben az esetben cserét jelent. Ha meg nem cseréli ki, akkor viszont keményíteni kell a negatív rugót, mert többlet terhelést fog kapni, és esetlegesen kifelé koppanni fog a villa.
@Gege: nem kell belőle vágni, se kicserélni. nekem se kellett másik rugó, csak picit keményebb lesz tőle a villa.
@jojo95: Igen, jól tudod. A rugós oldalon lévő nyomórúdhoz kell hézagolót berakni. De mellé kell igazítani a rugót is. Ergó neked kisebb hosszúságú, és erősebb rugó kell.
@jojo95: rugós oldalt szétszeded, majd a nyomórudat kiveszed, és a negatív rugó alá be pakolsz 2cm hézagolást. valami ilyan cuccot, ami pont rá megy a nyomórúdra. ha nincs semmi akkor érdemes műanyagból csináltatni.