Mielőtt valaki megkérdezné azért akarok ekkora tárcsát, mert anyagilag így jönnék ki a legjobban, mert adapterem van hozzá és olcsón adják. Nekem jó lenne a 203-as tárcsa is csak ahhoz kell még adapter is.
Mielőtt valaki megkérdezné azért akarok ekkora tárcsát, mert anyagilag így jönnék ki a legjobban, mert adapterem van hozzá és olcsón adják. Nekem jó lenne a 203-as tárcsa is csak ahhoz kell még adapter is.
@skater: nem a lábon néztem az évszámot hanem interneten kerestem hasonló telókat és azok mind 2005-ösek voltak. Azért gondoltam, hogy 2006-os, mert x.y (nem akarom megnevezni) így adta el, de ez engem annyira nem zavar, mert egész jó állapotú.
@á.d.á.m.: gondolom a lábán nézted a beleütött számot, mert abban az évben gyártották, de a következő év a megnevezése. Minden villát egy évvel előtte gyártanak le, így egy évig fut a szponzorált versenyzők alatt és tesztelik, aztán dobják piacra, tehát ami a lábon van szám, nem az az évjárat, hanem abban az évben csinálták és a következő év az évjárata
most nézem, hogy nem 2006-os hanem 2005-ös a villám, de szerintem ez nem változtat sokat a dolgon.
Hát attól is függ milyen a féktest, mert ha egy brutális 4 dugattyús vagy adjisten még több akkor gyakorlatilag az halál a villának. De ha 2-es akkor szerintem mehet...