maximum 20ezrem lenne teló cserére,most van egy dart 2 őm és kicsit kevésnek érzem a 80mm és nagyon lágy nekem! Ajánjátok-e helyébe egy suntur duro dj telot?
maximum 20ezrem lenne teló cserére,most van egy dart 2 őm és kicsit kevésnek érzem a 80mm és nagyon lágy nekem! Ajánjátok-e helyébe egy suntur duro dj telot?
Suntour XCR-PLO nagyon jó teló, szerintem jobb mint egy DJ. Nekem pont az a bajom vele, hogy egy kicsit kemény, de hát 50Kg alatt mit mozogjon. Ha apám megy a géppel nagyon szépen ki mozogja az útját. Nekem a kormányról vezérelhetős verzió van meg, az 2010 elején 28000-be fájt, most ezt az árát simán megéri. http://ebike.hu/termekek/villa/teleszkop/mtb-szimplavallas/15563+suntour+xcr+plo/ (e-bike-on csak januárban lesz, de biztos, hogy más oldalon is megtalálod.)
@geri13: az is igaz, de passzold el a darotot és akkor már lesz annyi
@geri13: vedd ,meg a torám az nekem 60kghoz sok volt de faternak(85kg) pont jó volt minimumos rugófeszességgel
Ember, te asztán tudsz valamit. Veszel egy bringát, aztán mindent lecserélsz, teleszkópot 2x is. Akkor már vehetnél dirt vázat, és bele egy DJ-t.
Amúgy szerintem a DJ se jobb, mint a dart, ugyhogy dart.
Egyszerűbb, ha veszel bele egy keményebb rugót. Vagy lefogysz, és utóbbit ajánlom, az egészség miatt is, mert 20 év múlva nemjó mindenféle érrendszeri betegséggel tekerni, mert nem leszel hosszú életű.