Van egy Rock Shox judy SL U-turn villám és az U-turn állító csavarja elvan repedve. Valahogy megoldható, hogy még is tudjam állítani a telóutat?
Van egy Rock Shox judy SL U-turn villám és az U-turn állító csavarja elvan repedve. Valahogy megoldható, hogy még is tudjam állítani a telóutat?
@Mr.Cannondale: A Probikeban használt szar alatrészeket szereltek a bringámba. Természetesen új árat fizettem. Mire hazaértem szétesett a bicikli. Ha jót akarsz magadnak hagyd ki a boltot. Csaló gazemberek. Olvass utánna milyen szörnyű vélemények vannak a boltról. Szerintem nagy ívben kerülni a boltot.
@Mr.Cannondale: Nem volt időm sajnos de a héten felhívom őket. Viszont lehet, hogy házilag is megtudom oldani mert beugrott egy ötlet :)
@Mr.Cannondale: Na ez jól hangzik, köszi. Akkor holnap felhívom őket.
@BoFF: Ja! Vagyis speckó a végük. Vagy nézz a hirdetések között bontott telót,hátha van. Vagy a Probike nevű üzletet hívd fel.Ők R.S ben a pengék.Hátha be tudják szerezni.Elvileg be kéne tudniuk.
Az üzlet tulajának van érdekeltsége-része-a hazai r.s. forgalmazásában.Én is tőlük rendeltem a villámat tavaly.
@Mr.Cannondale: Értem, köszi! 1x már leszedtem meg próbáltam imbusszal is csavargatni de 1x bekeményedig aztán alig tudtam kicsavarni. A kupak alja olyan, hogy 3 félgömb mélyedés van benne és a villa végén van 3 gömb - majd lefotózom úgy egyszerűbb. Én arra gondoltam, hogy ha azok közé benyúlok valamivel lehet, hogy eltudnám tekerni.
@BoFF: Hy Boff haver! A judy-t nem ismerem,de pl-nak az enyémet venném. Ez egy 2Ft os tekerő aminek a közepén van egy imbusz csavar. Ha csak nem speckó az alsó része-amit nem látok-akkor egy középen átfúrt kerek kupak v. fadarab is jó,a helyére. Attól most eltekintenék,hogy szétszedjem a saját villámat.