95mm-ren használom és ha ugrok vele akkor mikor lemegy a telo, nem megy le teljesen, hanem egy helyen lekoppan.Olyan kb 3centit megy le és koppan.Mi baj lehet?
95mm-ren használom és ha ugrok vele akkor mikor lemegy a telo, nem megy le teljesen, hanem egy helyen lekoppan.Olyan kb 3centit megy le és koppan.Mi baj lehet?
@ocsika96: Ma ugrottam vele és kétszer elég csúnyán sikerült lerakni...Előtte rendesen mozgott a 95-ből 85őt simán... Van már egy olyan felvetés, hogy lehet a csillapítás ugrott szét...Ami nem is hülyeség mert a jelekből ítélve valami olyasmi van
akkor nemtudom...:/ így látatlanba mást nagyon nem lehet tippelni.. de hátha volt már valakinek ilyen és az tud segíteni! korábban működött rendesen??
@ocsika96: a rugó nem lett kicserélve mert rendesen tudom állítani azaz az U-Turn az működik
szerintem a rugót kicserélték benne ami kisebb és a többit kihézagolták hogy 95 legyen....
vagy a jobb oldali kék kupaknál lockolva van a teleszkóp! ha balra tudod tekerni fél környit akkor az volt a baj!