Sziasztok! Az lenne a kerdesem hogy Mali slalom m2 merev vazba kis janos hegyi DH-ra melyik lenne a jobb valasztas: Rs Pike vagy Rst Storm Super 140mm?
Sziasztok! Az lenne a kerdesem hogy Mali slalom m2 merev vazba kis janos hegyi DH-ra melyik lenne a jobb valasztas: Rs Pike vagy Rst Storm Super 140mm?
@aron9090: Szerintem semmivel nem lesz jobb, Réges régen amikor neked még fogalmad nem volt mi az a bicó így hívták az RST-t Ratyi Szar Teleszkóp :D
@mszilárd: Hello! Engem érdekelne ez az átalakítás, mit kell vele csinálni? Milyen olaj kell bele és mennyi?
@Mateo: ez így igaz, ezért váltottam én is mert a gyári pike rugó 65-72kg-ig van tervezve, de 15 bele egy zsír új rugó 82kg+os Én 95kg körül mozgok bár én utcára használtam de édes kevés volt a gyári rugó. 120-ra volt állítva a 95 kg-m alatt ráültem és le is ment 100-ra. De még ennek ellenére is pike, mivel van hozzá egy tonna alkatrész akár levegősre is át lehet alakítani, stb. stb. stb.
65-70 kg alatt szerintem pike, mert könnyebb,kisebb de felette lehet hogy jobb a storm, mert vastagabb és stabilabb ( én próbáltam mindkettőt )
Nekem RST Super Storm 180mm-s van, zsíros a kenése (tehát télen befagyna), nekem olajosra van átalakítva, és úgy egy fokkal jobb! (De csak egy fokkal!!! Így legalább szépen mozog) Rock Shock PIKE-ot vegyél, mert az mégis Rock Shock, és igen, ahogy Prox47 írta ég és fölg a pike javára.
@HuyJos: Pike-ot vegyél, sokkal jobb, nekem is az volt most meg már egy argyle rct van.
@HuyJos: Pike. Volt pár marzóm, de mind szar volt hiába oltanak, hogy de ez még olasz minőség =)
Illetve lenne meg egy kerdesem. Most neztem a marzocchi 44lo-t es az is jonak tunik...nem tudok donteni
nem lehet egy lapon említeni a két villát, ég és föld a különbség a pike javára