Sziasztok!
Címben említett teleszkópom most 1 éves kb. Előre-hátra lötyög kicsit ami első fékezésnél elég érezhető.
Ez a teleszkóp melyik részének az elhasználódása miatt van? Lehet cserélni/javítani az alkatrészt és kb mennyiért?
Sziasztok!
Címben említett teleszkópom most 1 éves kb. Előre-hátra lötyög kicsit ami első fékezésnél elég érezhető.
Ez a teleszkóp melyik részének az elhasználódása miatt van? Lehet cserélni/javítani az alkatrészt és kb mennyiért?
@Zodiacus: Ezt írd google-be: "rockshox recon bushings". Könnyebben találsz külföldön, ha tényleg persely lenne a hunyó, de én jóval többet használtam ezt a villát és nem kotyog, szóval szerintem lehet nem az a probléma. Mondjuk nem vagyok nehéz, de elég régóta megvan és 203-as tárcsával használtam.
Hogy néz ki egy ilyen persely? Linket tud valaki adni, hogy mit keressek pontosan?!
@Baksa89: persze, sőt inkább az lesz a hunyó lazítsd ki a stucnin lévő odlalsó csavarokat és kicsit húzd meg a felső csavart de vigyazz, hogy ne húzd túl. Egyébként valószínű, hogy megegyeznek a perselyek, mindnek 32mm-es a becsúszója (vagyis az újabb pike-nak nem).
A kormánycsapágy kopása nem tud ilyen lötyögés érzetet kelteni? Mert nem egyértelműen érezhető, hogy a teló vagy a villanyak mozog picit.
@meridásgaluska:
Recon-hoz van külön persely? Mert most így neten csak Reba/Pike/Tora perselyeket találtam.
Ilyen kellhet nekem?: http://www.biker.hu/webaruhaz/termek/rugosvillak-rugosvillak-rugosvilla-kiegeszitok-114309103-rockshox-opc_-reba--pike--tora-also-persely