Heló olyan kérdésem lenne hogy utólag érdemes e toldani a nyakcsövet mert a mostani túl rövid és emiatt új villát nem akarok venni (kategória váltás miatt már nem elég hosszú)
Heló olyan kérdésem lenne hogy utólag érdemes e toldani a nyakcsövet mert a mostani túl rövid és emiatt új villát nem akarok venni (kategória váltás miatt már nem elég hosszú)
@kisczegi: Hát azt csak bélés csővel lehetne.De én a helyedbe be mennék egy szervizbe és kérnék egy levágott 5-cm-es 1 1/8-as villanyakat(acélt).Szépen begyökölnyi és co-val megvarrni,csiszolás,és észre sem vehető.
@sniper: a gondom az hogy ugye a reconnak acél nyaka van ami most 16.5 centi ,de amivel tudnám toldani az meg alu csak hülye voltam és nem ezt írtam elöszőr
@kisczegi: Hülye vagyok....már látom. én az acél nyakakat simán meg szoktam toldatni.meg az olyan tolókat amelyiknek nem műanyag bevonatú a válla,mert az a melegtől megrepedezhet.Az alut nem tudom azzal még nem próbálkoztam. De anno volt egy RS.revelation-om,alu nyakas.Abba csináltattam alubol egy dugót,és átfúrtam a nyakat,bele egy hasított hüvely,a tetejébe meg egy 6-os menet.Terepen tökéletesen muzsikált 1.5-évig.