Rock shox recon sl 2008. Hogy lehet a rugóútját állítani ? És ezt egy bringa üzletben kb mennyiért csinálják meg ?
Rock shox recon sl 2008. Hogy lehet a rugóútját állítani ? És ezt egy bringa üzletben kb mennyiért csinálják meg ?
@Mr.Cannondale: a párom telója is belülről állítható. 130mm a max. A belső távtartón lehet variálni. Nem kókányolás.
@laceszv: Akkor nem u-turnös a telód? Nincs rajta egy travel+ tekerő. Ha sima lenne nem írnák rá,hogy 130
@Mr.Cannondale: Nem én találtam ki ezt hogy ki lehet húzni,mert rá van irva a lábára ,hogy 80 mm és hogy mennyi ps-it kel akkor fújni bele +súlyod.100 mm (amin most van s oda is ugyan úgy.és 130 mm és oda is úgy. :)
@johnny336: kimehetük:) de itt csak az eső szakad:)hó nincs. Nem tudtam,h vannak ilyen ősember módjára állítható telók:) -faék ki-faék be-osztá´ jóccakát...:) Azért valami förmedvény lehet....nem itt csinálta valaki a testb.-on?
@Mr.Cannondale: kimenjünk a hóra? :D
Állítható utas az, amit szétszerelés nélkül lehet ültetni-emelni. De létezik olyan, amiben tudod variálni a becsúszók pozícióját, pl. stiftekkel a villaszárban. Ehhez kell szerszám, szaktudás, és szabadidő a szerelgetéshez. De ezek sem eszetlen határok között mozognak, hogy 80-asból 180, hanem pl. 80,100,120 értékeket tudod állítgatni, otthon magadnak.
@johnny336: DE HA AZ ÁLLÍTHATÓ UTAS TELÓKRA GONDOLTÁL NEKEM IS AZ VAN:)
DE EZEKBEN ELEVE MÁSMILYEN RUGÓ VAN!EZ OK! De 100as teló 100as marad. MÁR NEKEM IS BESZÓ´SZ?:)
@johnny336: bocs haver de a tököm se érti mit akarsz ezzel mondani:) 100as telóból nem csinálsz 160ast biztos? Ha így lenne egyfajta teló lenne oszt mindenki sufnituningolna.FUCK........
@Mr.Cannondale: ez így nem igaz. Nem véletlenül foglalkoztak a gyártók ezekkel a funkciókkal, és létjogosultsága is van, pl. egy Trail/AM/enduro gépen.
Hagyjátok már ezt a témát! NEM LEHET SEHOGY(TÖKÉLETESEN)!!!!! Max megemeled az elejét,de attól az út nem nő semmit.Csak bemagyarázod magadnak.....
@laceszv: azért jól nyomod. Kérdezel valamit, válaszolnak, aztán megmagyarázod, hogy rosszul tudja a válaszadó :)
@johnny336: 150? Akkor már miért nem 200as RS BOXXERT. Úgy érzem a telógyárak kezdhetik kirugni az embereket mert veszélyben a kenyerük a sok f@szkalap miatt. De most nem érek rá mert megyek DH villát csinálni a Torámból............tyááá!!! De legalább döglene meg aki ilyen hülye:) 150ből mennyit mozgott 2t?
@Mr.Cannondale: valamelyik zseni csinált itt testbike-on 150-es telót egy alap RST-ből...kíváncsi vagyok fogai megvannak-e még :)
Láttam egy vidit 100as torából 140est csináltak.DE csak valami fasz alkatrészt mutogattak,a szerelést nem csak az eredményt.SZERINTEM KAMU!
@laceszv: akkor valószínű más is hülye, aki itt hasonlókat írt: http://www.testbike.hu/velemeny/elso-teleszkop/rock-shox-recon-sl
@laceszv: 130? az elég fura lenne. Megvan a 2008-as Recon-ok doksija, majd megnézem. Nekem 2010-es van, és a gyári adatoktól eltérően tuti, hogy nem 120mm a max, hanem csak 100mm! :D Én szétszedtem teljesen, és abból a távtartóból csak egy volt bent, úgyhogy nem lehet nagyobb az útja! :D
@iDrew: Jelenleg 100 mm.Rá van irva a láábára 80 mm 100 mm és 130 mm.Az a 30000 még egész oké lenne.Annyit megérne.Csak messze van :D
@laceszv: megcsinálom neked 3000-ért! :D mennyi most a rugóútja? mert amúgy kamu az, hogy 120mm a max, mert igazából 80-100 a két véglet.
@johnny336: KB-t is oda irtam.Szóval pár ezer ft-s eltérés is lehet.
@laceszv: "És ezt egy bringa üzletben kb mennyiért csinálják meg ?" - érdemes lehet felhívni egy bringaüzletet, és tőlük megkérdezni. Ők talán jobban tudják az áraikat, mint a civilek.
@Mr.Cannondale: Mert ez a bringán volt,de nem fontos.Jó az úgy ahogy van
R.Shox-t talán belső átalakítással lehet,de nem biztos,hogy mindet max 2cm-t növelni.Meg amúgy hülyeség!Ha nagyobb pl 120as villát veszel az eleve magasabb mint a 100as,mármint a beépítési magassága.Ha meg mondjuk 100ast 120ra alakítasz akkor a végét teszed lejebb csak.Vagyis lent lesz a telód eleje a picsába ha max utat járja a telód(asszem így csinálják a belső cuccok átalakításával) Miért nem vettél U-Turn-ös Rock Shox-t amin egy tekerővel állítható az út?