Rock Shox Tora 302 vagy Marzocchi Dirt Jumper 3 2008? Melyik jobb dirtre?
Rock Shox Tora 302 vagy Marzocchi Dirt Jumper 3 2008? Melyik jobb dirtre?
Köszi a bókokat.:) Hát nem így van? DH FR AM Dirt-höz ÁTÜTŐ!!!!!!! Akinek meg „lejövök egy lépcsőn oszt kész”-t dirtnek nevezi jó egy champig is. Nekem 289 u-turn Tora-m van a Cannondale-mben.Oda xc-re elég pedig 110 körül vagyok. A Tora-k tényleg penge telók.Én az enyémet használtam már 185ös tárcsával avid juicy3-al is most meg bb7-el 203as tárcsával.Nyúzom is rendesen és bírja.Tehát lehet szaggatni de NEM ugratni! Megoldás:Átütős dirtjumper,dr ha dirt-ös lennél tudnád.
Bárkinek tudok segíteni Rock Shox-ilag meg Avid-ilag,meg alkatrészileg.Ami alattam birja nektek is fogja.
2 haveromnak is van torája 4nek pedig dj3asa.A tora mozgásilag és súlyban sokkal jobb,viszont a marzó erősebb.Én a Torát választanám.
@Péter19: Marzocchi DE ne 2008-as DJ3-ast hanem ha lehet 2007-est... Ha kezdő vagy elég lesz, majd később cseréled, nem rossz teló DE NE 2007 UTÁNIT VEGYÉL!!!
A tora xc teló sima 9mm-es papuccsal ez biztos nem.A Marzo-t nem ismeren,de ha az is ilyen akkor az se. Vagy nem vagy igazi dirt-ös(városi hülyegyerek aki majomkodni akat a 30kcg-jával) vagy kezdő vagy és nem értesz hozzá.Előbbi baj utóbbi nem annyira. Dirtre QR20(20mm-es átütőtengely)kell.
De majomkodádra elég egy champing brinyó is. Ez a dirtjumper megnevezés csak marketing.Torából van,de ritka a 20as átütős. Remélem segítettem.