ezt a telónak lehet állitani a rugóutát ? ha lehet akkor azt hogy kell megcsinálni ?
ezt a telónak lehet állitani a rugóutát ? ha lehet akkor azt hogy kell megcsinálni ?
@meridásgaluska: nekem is. :) A gond ott van, hogy a lábat először is le kell húzni, a levegő oldali becsúszó belsejében pedig egy zéger gyűrűt zéger fogóval kiszedni, ami SoloAir esetén nem egyszerű, nem mindegyik zéger fogóval lehet, az alatta lévő fehér műanyagot közben nyomni kell stb. - nem árt hozzá egy állvány például. Továbbá, teleszkóp olajjal újból kell tölteni mindkét lábat, egyúttal érdemes a szivacsgyűrűt is olajozni/zsírozni (a 318-asból még nem spórolták ki emlékeim szerint), s ha olaj nincs otthon, akkor máris bukott a művelet. Sala mesélte nekem nem is olyan régen, nem ritka nála az olyan vendég, aki megpróbálta otthon, mert egyszerűnek tűnt elsőre. ;) Persze, igen, az is, de kell pár szerszám és kiegészítő hozzá.
@semmiho: otthon miért nem jó? én már egy jó párszor csináltam és jól sikerült. (ez egy teljesen normális kérdés)
Bővebben: http://www.sram.com/service LMGTFY;) A válasz egyébként "igen". Otthon nem érdemes nekiállni és lehúzni a lábat, inkább egy hozzáértővel csináltasd!