Hello :D az lenne a kérdésem hogy mi a külömbség a rs argyle 302 és a 318 között. Érdemes-e megvenni a 318at több pénzért ? Mit tudok állittani a a 318-on amit a 302-őn nem . Mi az a kompreszióállítás ? Mire jó ?
Hello :D az lenne a kérdésem hogy mi a külömbség a rs argyle 302 és a 318 között. Érdemes-e megvenni a 318at több pénzért ? Mit tudok állittani a a 318-on amit a 302-őn nem . Mi az a kompreszióállítás ? Mire jó ?
Hello!Csak azt akarom megkérdezni hogy nekem egy Rst launch teleszkópom van 100mm-es! :) És jól mozog meg minden de amikor felhúzom akkor kattan egyet nem akadályoza a mozgásban csak kattan.
Ja, nekem 426os Revel van. Abban asszem üreges alu a fejcső, a nyak, és alu az alsó szár. Ebben van compressio, meg külső floodgate. a 409es revelben asszem nincs külső floodgate(??) ha jól tudom, ez a külömbség Ja, és az enyém 2006-os de nem engedi el a levegőt, én is ajánlom, ha lehet, max használtan.
AZ első egykerekezésnél megérzed a különdbéget a súlyban
Gondolom a nagyobb számozás jobb anyagokat,kategóriát jelöl Szerintem az Argyle 302-ben nincs motion control. A 318-ban már van MC. A kompresszióállítás ha jól tudom, egy "csapot" nyit-zár, ahhoz hasonlót,mint a vízcsap. Azt szabályozza,hogy adott idő alatt mennyi olaj folyhat át rajta(ha jól tudom) Ha több olaj, nyitottabb, akkor érzékenyebb a mozgása,gyakrabban mozdul meg, viszont néha esetleg feleslegesen is. Ha zártabb a kompresszió, akkor nem mozog olyan gyakran, vagy nem gyomódik össze olyan gyorsan. Teljesen zártnál meg lockout, vagy ha van floodgate opció, akkor egy picit még mozog.
A 409 értelemszerűen magasabb színvonal, mint a 318, és emiatt drágább,és jobbak a felhasznált anyagok, esetleg a csillapítása jobban állítható,stb.
De nem biztos,hogy jól tudom a dolgokat, ezért javítsanak ki,ha tévedek
Valaki azt elárulná,hogy az Argyle családban miért a 409-es kapta az alu fejcsövet és a többi miért a merevebb acélt? 2007-es 409-esről van vélemény?az is szeret törni?(85 kiló vagyok)
eloszor is adj meg evjaratot.minden evben valtozik a belso ezekben.2010 katelogus azt irja 318 as ban van motion control es kompreszio ami a csillapitas kulso allitasni lehetoseget jelenti a masikban ezek nincsenek.de mind ketto rugos tehat a rugozas kemenyseget csak rugocserevel tudod megoldani.es mind ketto kurva nehez.egyis sem eri meg inkabb levegoset vegyel.mara mar azzal sincs problema mint regen hogy eresztette a levegot.