Scirocco Delta trekking

1-4 (4 hozzászólás)

Elküldve: 2014.05.12. 10:12 sobrijozef 

• sobrijozef avatar
  • túrázgató/városi harcos
Témaindító hozzászólás:

most vettem sgy ilyet mert CrMo vázas és nagyon jó állapotban van. Elképzelhető hogy fejlesztésre kerül sor. A kérdésem az, hogy ismeri valaki ezt a tipust/márkát? Kérem ossza meg velem, hogy miféle gép ez, mert sehol nem találni róla semmit. Köszi

Elküldve: 2014.05.13. 21:04 sobrijozef 

• sobrijozef avatar

@hefi: ..kösz a reagálást, egyel följebb írtam egy pár sort, véletlenül nem a Válasz-ra kattintva.

Elküldve: 2014.05.13. 21:02 sobrijozef 

• sobrijozef avatar

...én is szeretnék évi pár ezer km-t tekerni, elvileg most már lesz mivel - holnap hozom hazaaa! Sokak szerint nagyon szép, de sajnos dombos környéken lakom, ezért nem szeretném a verdámat azokon föltolni, majd leevickélni, vagy esetleg orraesni; inkább föl/le suhanni egy jó bringával. Pl. két különböző felni van rajta, öregesen húsos gumival, nagy sárvédőkkel, oldal dinamóval, nem szép kormánnyal stb. Igazából keskeny egyenes kormányt, amivel kacsázhatok a kocsik között mint a futárok, nagy végáttételt, hogy téphessünk ha ki megyek a városból -> ezért olyan hajtást amibe nem törik bele a lábam, és tuti 2 csuklós fékeket; maximális kerékméretet, vékony fehér peremes gumit, észrevétlen sárvédőket (ha van ilyen). Sajnos szeretek építeni, nem okoz örömet a kész dolgok megvétele; de a bicajos cuccokhoz annyira nem értek. Szingó kereket szerettem volna mert sok az előnye, de a hátránya is; a mindennapokra szerintem nem a legjobb - gondolom ismered ezt a sztorit a szingóval. Röviden. Benne egy pár ezerbe, de körülöttem ezt már megszokták.

Elküldve: 2014.05.13. 09:37 hefi 

• hefi avatar
  • sima XC-s
  • TestBike Team csapat
  • TestBike Team csapat

@sobrijozef: mire lennél kíváncsi?

Új hozzászólás:
(formázási lehetőségek)
kód eredmény
*dőlt* dőlt
**félkövér** félkövér
> idézet

szöveg
idézet
szöveg
\* *
* lista első elem
* lista második elem
* lista harmadik elem
  • lista első elem
  • lista második elem
  • lista harmadik elem
1. számozott lista első elem
1. számozott lista második elem
1. számozott lista harmadik elem
  1. számozott lista első elem
  2. számozott lista második elem
  3. számozott lista harmadik elem
[TestBike](https://www.testbike.hu) TestBike
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
paragrafus paragrafus paragrafus paragrafus

új paragrafus új paragrafus új paragrafus új paragrafus
Csak belépett felhasználók szólhatnak hozzá! Lépj be vagy regisztálj!