Sziasztok szeretnék kerékpárt vásárolni és ehhez kérnék segítséget, hogy melyiket válasszam és miért. Mind a kettőt 100.000 ft körül találtam. Munkába járáshoz, túrázgatáshoz vásárolnám.
Sziasztok szeretnék kerékpárt vásárolni és ehhez kérnék segítséget, hogy melyiket válasszam és miért. Mind a kettőt 100.000 ft körül találtam. Munkába járáshoz, túrázgatáshoz vásárolnám.
@drummerdevil: +1. Ha már a 100-as lélektani határ körül mászkálunk, itt egy jó(nak tűnő) ajánlat: ő az
Deore cuccok, SLX váltó, octalinkes hajtás, hidraulikus fék, stb. Én inkább ezt venném meg. Ezzel már a szabadidődben tudsz túrázni méghozzá nem is akármilyen élvezeti szinten.
Őszintén szólva, nem sok különbséget találni a kettő között.A Scott talán kicsit jobb felszereltségű, de az az igazság,h mindkét bringa több sebből vérzik.A hajtása mindkettőnek elég gyengusz, és hát a váltás sem egy megváltás.Ha nem ragaszkodsz feltétlenül az új bringához, ebben az árkategóriában már használtban sokkal jobbakat kifoghatsz.Persze, ha nem bízol a szakértelmedben, és félsz h esetleg átvágnak, akkor vigyél magaddal a vásárláshoz valakit aki ért hozzá:), ha az sem megoldható, akkor lehet jobb lenne egy picit még spórolni,és egy kicsivel több pénzért már megbízható, középkategóriás cuccokkal felszerelt bringát kapsz. A Scott előnye talán,h lockolható a teló, de ha nem mászol felfelé,akkor ennek sincs igazán jelentősége.A négyszög tengelyes hajtás, egyikben sem jó :)