Hello.A Scott Voltage YZ 1 hez mekkora kerék jár? 26? Tudtok nekem ajánlani olyan használt keményvázas DH biciklit aminek 27.5 ös kereke van És 15.000 Ft alatt van?
Hello.A Scott Voltage YZ 1 hez mekkora kerék jár? 26? Tudtok nekem ajánlani olyan használt keményvázas DH biciklit aminek 27.5 ös kereke van És 15.000 Ft alatt van?
@Archie: köszi. Megtudod mondani higy a 26 os kerék az jó e downhill hez?
Hello! Kicsit én is tévesztettem, mert azt hittem csak vázat keresel. Úgy gondolom, hogy a 150 ezer forint kevés bármilyen 27-es biciklihez, ami komolyabb, mint egy XC. De 26 collos kerékkel lehet, hogy találsz komoly merevfarút. A bolhapiacon az mtb és freeride részlegben is kell keresgélni.
Hello! Sajnos ilyen áron legfeljebb XC vázat találsz a kívánt kerékmérettel. Downhill merev váz alig van, mert értelme sincs sok. Ha olcsó "vadulós" vázat szeretnél, akkor 26"-os kerékkel találsz, vagy keresel 4-5-ször ennyi pénzért 27-es enduro vázat (pl.: Dartmoor Hornet 2018). Az a véleményem, hogy nem a kerékméret határozza meg, mennyire élvezed a biciklizést. De a nagyobb kerék előnyeit sem tagadom.