Sziasztok!
Afelől érdeklődnék, hogy most kaptam egy versenybringát és hát tudom, hogy direkt olyan a kormánya, de azt le lehet cserélni normálisra? Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!
Afelől érdeklődnék, hogy most kaptam egy versenybringát és hát tudom, hogy direkt olyan a kormánya, de azt le lehet cserélni normálisra? Válaszokat előre is köszönöm!
@efem27: Szia! Versenybringa minden, amivel versenyeken indulnak. ;) Tehát lehet az pl. egy downhill, egy országúti, egy XC, vagy egy pályakerékpár is. :)
Gondolom egy országútit kaptál, a "köznyelvben" azt emlegetik versenybringának. Annak is teljesen normális a kormánya, arra a felhasználásra amire kitalálták, de ki lehet cserélni egyenes vagy enyhén emelt (MTB vagy trekking jellegű) kormányra, így lesz belőle fitneszkerékpár ;)
Venned kell majd új váltókarokat, aminél figyelni kell, hogy annyi fokozatúak legyenek, ahány fokozatú a rendszered. Ezen kívül új fékkarokat is, amiknél arra figyelj, hogy kanti fékhez valók legyenek, mert a V-fékkar és az országúti fék húzásarányai eltérnek, nem működnek jól együtt.