Sziasztok!
24es kerekem van. elöl 30fogas lánctányérom. hátra hány fogas agy kell?
Köszi a válaszokat.
Sziasztok!
Köszi a válaszokat.
tényleg 30-as hoz inkább legyen 12-13 én is elöször azt irtam hogy 9-10-11 de javítom magam 12-13-ra:D
de ilyen soroson nem csak 11 a legkisebb de sztem a 9-10-11 lenne a legjobb választás talán még a 12
köszi mindenkinek! asszem az lesz a legjobb ha belerakok egy sokszoros fogaskereket(váltós bicósét) és akor kipróbálom melyik a legjobb hozzá.
11-el lesz a jó 30-9 24 mellett undorítóan nehéz , de a 30-10-et se vállalnám be
@dragon,: az áttétel nem különbözik, de mivel nagyobb az ármérő kevesebb tekeréssel többet gurul a 24"-os. képzeld el úgy, mintha a külsőt szétvágnád egy helyen, és kifektetnéd egy egyenesre.. ugyanezt megcsinálod a 24-es külsővel is, de ha megméred, a 24-es hoszabb lesz kiterítve. ez azt jelenti, hogy a kerék egy fordulattal többet gurul (annyival amennyivel a kiterített gumi hoszabb a másiknál). ezért van, hogy bár az áttét ugyan az, mégis egy montis többet halad, mint egy bmx-es..
szerintem 13-asnál ne vegyél nagyobbat :) legjobb a 9 vagy 10 tényleg.
akkor bocs amugy nemtudom miben különbözik a bmx meg a 24"-es vagyishát az áttétel nemtudom mibe különbözikk.
szerintem olyan 9 vagy 10 fogas jólesz:D nekem 27-10-az áttételem és jó:D