Xc es marathon fehasznalas mellett nektek hany km-t fut el 0,5 nyulasig ez a lanc??? Nekem nem ment el eddig egyik sem 1800 km-nel tobbet. Pedig lekesen apolom.
Xc es marathon fehasznalas mellett nektek hany km-t fut el 0,5 nyulasig ez a lanc??? Nekem nem ment el eddig egyik sem 1800 km-nel tobbet. Pedig lekesen apolom.
@rcs2003: Így igaz, osztom a véleményed. Csak a 10x-es szorzó tűnt irreálisan soknak...
@Makky: CC 3.2-vel. Ha ennyi, akkor ennyi. Kíváncsi leszek, bejelentkezik-e még valaki empirikus tapasztalattal.
Az outis kolléga lehet hogy pörget, te meg inkább taposol, nem? Sokat tud az is számítani. Láncvonal montinál terepen sosem ideális, az is gyorsítja a kopást.
@kovrob: Hát, egy picit azért kevésnek tűnik még így is. Bár ekkora testömeggel nincs tapasztalaton. :) Mivel méred a nyúlást egyébként? Lógatva lenne a legbiztosabb. Vagy olyan mérővel, ami nem méri bele a görgők kopását. Vagyis "három ponton" mér, mint pl. a Park Tool CC-4.
@Makky: 92 kg. Ahogy tolem telik nyomom! Tulnyomo reszt terepen es fol-le. Sarat csak versenyen kap, amugy kerulom. Azert keveseltem mert ouis kollega 15000 kmt emliett ,75 nyulasig. A teli honapokban csak aszfalton, leginkabb sikon alapozva silerult 1900 km-et kihozni 0,5- os nyulasig. Nyaron, terepen inkabb csak 1400. Szoval akkor ezek realis ertekek?
@kovrob: Én ilyet nem használok, de az számít, hogy hány kg vagy. Illetve milyen körülmények között? Az oké, hogy ápolod, de ha végig sárban nyomod, akkor az még jó értéknek is számít az tuti! :)