Az országúti edző MTB-men használok ilyen féket. Már egy 200m-es kb. 7%-os lejtő is elég neki, hogy felkeményedjen a fékkar. Még egy 100m és már teljesen kint fog a kar. Szinte alig lehet megmozdítani. Ettől persze még fog. Szóval a fékerő megvan, bár kicsit csökkent mértékben. Egy idő után (1-2 perc) pedig visszapuhul (gondolom mire kihül teljesen). Arra gondoltam, hogy biztos levegős a rendszer, de már 2x is légtelenítettem a gyári leírásnak megfelelően, de még mindig ugyanezt csinálja. A 2. légtelenítésnél az első lépésben már annyi olajat fölnyomtam a tartályban, hogy gyakorlatilag kicseréltem az olajat a fékben (más volt a színe, így láttam). Vagyis kb. 30-40ml-t föltoltam, hogy az esetleges kezdeti buborékot, ami akkor keletkezhet, amikor ráerőltetem a műanyag csövet a szelepre, is fölnyomjam teljesen. Az elején jött is némi buborék. Utána a zacskóba leengedem fázist nem nagyon értem, hogy mire jó, de ott alig csöpögött az olaj és levegő se jött hiába ütögettem. Majd a fékkar behúz, szelep kiold-elzárt 2-3x, majd a fékkar légtelenítés fönt. Szóval ezeket csináltam végig. Esetleg nem jól légtelenítettem? Egyéb ötlet?