Ilyen hajtókart akarok venni aki tud róla infókat és van rólla tapasztalata. az kérem irja le hogy érdemes -e hogy megvegyem!! Sürgős!!!!
Ilyen hajtókart akarok venni aki tud róla infókat és van rólla tapasztalata. az kérem irja le hogy érdemes -e hogy megvegyem!! Sürgős!!!!
a-a csak m lecserélem hogy jolegyen addig mig kiváó állapotban van a mostan a elis tudom adni de vegyek hát uj láncot a deorehoz?
Egyébiránt a mostani hajtókar már szétesett? Illetve a tányérokon a fogak elnyírva?
akkor nemkell uj lánc hanem vegyem meg a hajtást meg a 2 leszedőt? Más nemkell?
a bicó kb. 1 hónapos akkor vegyek láncot is? miet vagy nemkell uj lánc?
attól függ óriási hiba nem lesz ha nem cserélsz csak a gyártó is ajánlja, max annyi hogy néha kattan 1et de ha mondjuk 3 éves a bicó akkor egy lánc csere nem árt.
Most csak a hajtást cserél a láncot meg stb... nem de igy jólessz láncot meg váltót nem cserélek?
tuti jó lesz, a lánc az szabvány, innen következik hogy a fogak közti távolság is, viszont ha teheted akkor hajtást(hajtókar, lánc,lánckerék,váltó) azt érdemes egyszerre cserélni, de az már csak pepecs :D
Tuti? mert nekem mondták aztis hogy nemlessz jó a eore hajtókar meg az xt hátsóváltó.
am. ha megveszem ezt a hajtókart és majd jövőre veszek uj hátsó váltót mongyuk 1 xt-t akkor jó lessz együtt a deore hajtókar meg a xt hátsó váltó?
@Bmx.-es: a hajtókart se egyszerű leszedni :D inkább vidd el szerelőbe mert szerintem te nem fogod tudni leszedni ha nincs hozzá szerszámod ! ( hajtókar lehúzó vagy mi a neve )
am. nem éri meg megvenni a monoblokk kiszedőt... mert ha azt nézed, most kiszeded a négyszögeset és többet nagyon nem fogod használni... inkább vidd be egy biciklis boltba
@dr.anonimus: Okés majdlefényképezemés felrakoma képet akkor majd okosabbak leszünk xd:D
am. nekem most 8 sebességes a hátsóváltó ez 9 sebességeshe való jólessz a 8 hoz? meg neekm amostani ajtásomnak a fogszáma:24 /34 /42 ennek a deore-nak meg 44 / 32 /22 az nembaj?
Már olvastam!! de amugy a deore hajtás nagyon fasza sokan dicsérik!
http://www.testbike.hu/velemeny/hajtokar/shimano-deore?p=1&currp=p&s=pryear.d
Tessék. Itt egy rakat vélemény, az újabb évjáratok előre csoportosítva, mivel gondolom azok érdekelnek.
Sürgősen és mostazonnal és bármikor elérhető ( ,
ok akkor majd a bal oldali részét vagyis nem a ajtókar hanem a másik oldali részéről csinálok képet és felrakom majd holnap kb.
@Bmx.-es: Nem kell, csak a bal oldali csésze egy része látszik az már bőven jó. Hogyne volna, hagyományos villáskulcsos például, de van a körmös rendszerű is.
vegyem le a hajtókart és a monoról? miért van még másfajta négyszöges leszedő is?
@Bmx.-es: Igen, elvben, de rakj fel képet és okosabbak leszünk :D
@Bmx.-es: Inkább csinálj róla képet, de tippre egy ilyen kell majd: http://ebike.hu/termekek/karbantartas/szerszam-celszerszam/monoblokkhoz/5112+icetoolz+monoblokk+behajt%C3%B3+norm%C3%A1l/
OK!!! akkor a méret nemszámit mert van hozzá hézagolló és am. nekem most négyszöges hajtásom van és nemtudnátok hozzá monoblokk kiszedőt ajánlani? itt a mono neve:KINEX BLEPS monoblock!
Én is ijet akkarok integráltat am szerintem meg éri mert a deore nagyon jó szerintem :)
Értem! itt ennél mindeggy hogy hanyas a gepidám csapágyház átmérője? akár 68.-73mm mert vannak hozzá hézagolók?