Helló! Ugyanilyen fékszettem van. Felülről gond nélkül tudod tölteni akár belecsepegtetve is, húzogatni kell a kart közben és kocogtatni a fékcsövet teljes hosszában hogy felszökjön az összes bent ragadt levegő. Amikor már egyáltalán nem jön fel buborék és feszül a fogáspont, ott fogod érezni hogy rendben van. Szerintem satukemény sosem lesz a kar, mert gyárilag sem az. Kis nyúlása mindig van, fene tudja mitől. Talán az anyaghasználat miatt. Sok műanyag van a fékkarban, mechanikailag sem túl merev konstrukció. Olvastam olyan véleményt külföldi fórumon hogy ha nagyon erősen(tényleg erőből) húzogatod gyakran, a kar teste hajladozik és a műanyag záróelem peremén emiatt körben elengedi az olajat. Tehát állat módjára nem ajánlott rángatni, de ha könnyű húzásra nem fog akkor ott vagy tárcsa, vagy fékpofa minőségi/tisztasági gond lehet. Ezt a körülményt leszámítva pöpec kis szett, átlagos tömegű bicajokhoz/bicajosokhoz. Egy fatbike-ot nyilván nem fog meg olyan könnyen mint pl. egy könnyű xc gépet.