Ötleteket szeretnék kérni, mert annyit sikerült kiderítenem hogy nem a pedál a hunyó a történetben. A középrészben a csapágyak hibátlanul futnak. Még annyi, hogy egy idő után 15-20km után "elhallgat".
Ötleteket szeretnék kérni, mert annyit sikerült kiderítenem hogy nem a pedál a hunyó a történetben. A középrészben a csapágyak hibátlanul futnak. Még annyi, hogy egy idő után 15-20km után "elhallgat".
@Takács Balázs: kösz a tippet, megcsináltam, tesztkör megvolt és kussban van :)
@dr.anonimus: a tengelyen minimális zsírfilm a csapágyban meg fene tudja, nem szedte még szét, de biztos, hogy van benne bőven.
@mematyi: no de nem érted. Álló helyben haver fogta a bicajt, én meg megfogtam a kart a lánctányér és a pedál között, oldalirányban elkezdtem húzni és már minimális erőkifejtésél is reccsegett
@dr.anonimus: Olajat neki az általában mindent megold. De előtte vedd le és normálisan takarítsd meg majd jöhet egy vékony zsír vagy olajréteg. Utána húzd meg jól a csavart:D Általában ez megoldja a problémát. De figyelj majd mert párnap vagy hét utána, utána kell megint húzni a csavarnak.
akkor lehet mégis a csapágy. Ill. ha van benne acél pedálmenetpersely, akkor lehet hogy az.
De ha terhelés nélkül is recseg, akkor biztos hogy nem ez
Vagy marad a racsni vagy a lánc Nekem is ez a hibám most.
tuti a kar körül valami, mert álló helyzetben is kiadja ezt a fenomenális hangot
Attól még recseghet, ha ibátlanul fut szerintem. Amúgy lehet még a másik oldali hajtókar, ha nincs rendesen meghúzva. Továbbá lehet még a lánc, vagy a hátsó racsni, és átadja a rezgést, azért hallod a középrész felől